Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Val med efterfråga

När tystnad ljuder
osäkerhet råder
inte att jag vet
utan om du tvekar

När tankar får fritt
skapa oreda
i det som finns

Det gör inget enkelt
lämnar tomrum
i redan sargat hjärta

Då val blir gjorda
kanske inte de som är bäst, utan
de som gör minst ont
även om frågan står kvar

Tänk om.....




Fri vers av ia VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-24 17:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP