Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bruten vinge

Det var meningen
att det skulle vara vi...
men tiden tog slut
~

 I tomma rum

ekar fortfarande våra skratt




Fri vers av ia VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-01-24 22:37



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Blödande sanningar...
2016-01-24
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP