Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blind kärlek

Jag älskar dig
jag känner dig inte
därför älskar jag allt hos dig
allt som jag ännu inte känt
och det lilla jag hunnit förstå
av min lyckliga bild
av dig
och min lyckliga bild
av mig
när jag är med dig
för då är jag bra
älskvärd,
godmodig och stark
tack vare ditt sällskap
och dina varma andetag
lyser en stjärna upp himmelen
måtte du alltid stå vid min sida
för att min tro ska leva
och måtte du titta på mig
med samma ögon
som jag har gett mig
då kan vi fortsätta
leva i galenskap
ovetande
blinda
i kärlek




Fri vers (Fri form) av RW3
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-24 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RW3
RW3