Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnena

Ilandflutet på Nutidens Strand

Drivved från Tidens Hav

Slipat av havet så att årsringarna framträder

Märkt av väder och vind

En patina som av matt silver

En mjuk och len yta

Så vill man minnas de år som förflutit




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-25 11:25



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Så vill man minnas det fina åren som passerat! Vackert skaldat!
2016-01-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint formulerat om åren som kom och gick.
2016-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP