Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskapens hägring


så kom då insikten till mig

ur skeenden bortom

med en smygande viskning

du var aldrig den vän

jag trodde mig se dig som

endast en hägring

en inbillad systersjäl

smulad intill aska är min dröm

så dum jag var så dum

och ensam jag är igen

när sanningen slår an

ljuder gråten inom

och något brister

tilliten till min nästa







Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 629 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-25 12:20



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jag vill stå vid Din sida i trofasthet.
2016-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP