Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsten att ger och ta upplevelser.

 

                                                       ***

Fler och fler utlänningar kommer till Rumänien för att arbeta.

Var begås tusentals kinesiska och indier som arbetar lagligt.

Rumänien är fortfarande ett land som importerar upplevelse.

Det finns över 25 000 utländska arbetstagare som är lagligen registrerade med arbetskontrakt, och siffran är i uppstigande fart en ökning med över 20 % jämfört med 2014. I Speciellt kommer multinationella företag, som sätta pris på högt kvalificerade chefer och medarbetare från länder som Österrike, Frankrike, Tyskland eller Italien och även USA.




Övriga genrer av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 206 gånger
Publicerad 2016-01-25 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP