Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bekräftelse

I tystnaden väntar jag
likt skuggan bakom

...inte för att desperat
hänga kvar, utan
för att se betydelsen
av att vara vi




Fri vers av ia VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-26 12:39



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
rätt så;
2016-01-26
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP