Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din frost

 

 

 

Din tunga

spinner trådar

av orden blir hålen

ett

glittrande nät. Din tunga

spinner lust kring 

det glömda

när tårarna bränner marken

av lycka / ristar vi orden

på våra ryggar.

Du spinner vidare

formar vår värld

som luftslott/ lyfter mot skyn

briserar/ likt ett troll i ljuset

 

Och splittret av dig

som skärvor kring mina ögon.

Där dropparna är röda i ditt

nät/ faller i min öppna mun

orden som format rörelsen 

mitt ansikte blir orörligt i kylan

frost 

 

Jag vill din tunga

som spinner trådar/ ord

om oss

Jag lägger tungan

mot dig

och fryser fast

 

 

orden

i min/ mun 

 

 

 




Fri vers av Kozo
Läst 369 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-02-10 10:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Håller med de andra - intressant med fetstilen blir liksom en tolkning för sig
2016-02-12

  gunnnar nylund VIP
Intressant skrivsätt... håller med
övriga (ej att glömma dikten, som sådan) Bra vetja!!
2016-02-10

  i af apa
ur frysen
kommer ord

fetstilen var intressant
håller med Scar
2016-02-10

  Scarlett Miryam VIP
SÅ HÄR ska den se ut... orden ska frysa fast, och du med. Scar nöjd! (Fetstilen gjorde förresten också sitt till; glad att jag läste båda strax efter varandra.)
2016-02-10

    ej medlem längre
styckat Vasst!

-i drömmarna äter
vi speglar och plastskedar

hårda Karmindroppar+
2016-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo