Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Provar mina vingar






Flyger hellre
och ramlar ner ibland

än står kvar på marken
utan att våga lyfta




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 424 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2016-01-26 10:22



Bookmark and Share


  genni VIP
Samma här hos mig!
2016-02-02

  Teresia Ridell
Jag med !
Bra skrivet !
2016-01-30

  överlevaren VIP
Instämmer, det är så man vidgar sina vyer!
2016-01-28

  Magdalena Eriksson VIP
skönt att läsa sådana rader
2016-01-28

  Eva Helene VIP
Bra! Får en gammal slagdänga i huvudet när jag läser, Gå upp och pröva dina vingar med Lasse Dahlqvist och jag minns att också pappa brukade sjunga den.
2016-01-27

  StinaJ VIP
Man måste våga lyfta med sina vingar ibland och flyga högt.
2016-01-27

  Gunnel Eriksson VIP
Bra och klok inställning.
2016-01-27

    Birgersdotter VIP
Du skriver så klokt och bra!!!
2016-01-26

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Just så! Du är en fin förebild genom dina ord!
2016-01-26

  Stefan Albrektsson
Ja, precis! Det gäller att våga prova vingarna!!
2016-01-26

    Dan Myrbeck
Låter klokt, för vem har flygande planer på att stå på marken?
2016-01-26

  ResenärGenomLivet VIP
Så sant...
2016-01-26

  Rise Little One
Ja, livet blir tråkigt annars på marken ;)
2016-01-26

  M.Eta
Det man inte våga pröva, vet man ju aldrig om man klarar av. Bra ordat
2016-01-26

  Öknens Ros VIP
Man måste våga lyfta från marken ibland, och hoppas man inte landar för hårt.
2016-01-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Kloka ord från en livserfaren kvinna!
2016-01-26

  Respons VIP
En klok insikt och erfarenhet!
2016-01-26

  Kim VIP
Ja, det är nog så det är uttänkt från början tror jag… om nu fallskärmarna räcker.
2016-01-26

  Miah Michele Wirén
Styrka i orden dina och inviger en i hoppfull känsla.
2016-01-26

    ej medlem längre
Styrka och självkänsla visar dina ord på.
2016-01-26

    ej medlem längre
Modigt, fint formulerat beslut!
2016-01-26

  Maria Sundelin VIP
Ja, våga
Kramar
2016-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP