Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemfärd

Ser dig framför mig -
slumrar på tåget hem
Huvudnycklar




Bunden vers (Haiku) av Cathrin M
Läst 398 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-01-26 10:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skönt att komma hem när man varit borta!
2016-01-26

  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku!
2016-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Cathrin M
Cathrin M