Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörker

Det finns nätter
när mörket är
ett svart hål
i själen

Det finns dagar 
när ljuset aldrig
stiger över
horisonten

 

YM Bohman-16




Fri vers (Fri form) av Njord
Läst 556 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-26 11:38



Bookmark and Share


  RitaBrunner
Ack ja! Tungt som blötsnö att skotta är det periodvis!
Väl skaldat!
2016-02-22

  Gunnel Eriksson VIP
Din dikt förklarar på ett enkelt sätt,
det behövs inte så många ord. Bra.
2016-01-27

    ej medlem längre
Ja dessa perioder finns i livet... också. Din dikt fångar känslan väl
2016-01-26

  Måna N. Berger
När man är där måste man minnas, att det inte kan bli mörkare än just innan gryningen kan skönjas.
2016-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER