Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Underbart är kort


Lycka är...

Lycka är att ha betalt
priset för den i förväg
och slippa dess sura faktura 
och eftertankens olidliga blekhet.

Lyckan står den djärve bi
och samlar sin honung
i din kupade hand.

Säker kan dock ingen vara
i Guds lilla barnaskara.

 




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-26 13:11



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Allting har en prislapp. Tydligen även kärleken och den heter kompromiss. Att skriva ut olika sätt att säga saker, exempelvis ordspråk, så är ju det någon annans ord, bara med din penna.
De flesta 'lånar' dock av varandra.
2016-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP