Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett råd

Går du på knäna?
Lär dig trolla med dem!




Övriga genrer (Aforism) av Dan Myrbeck
Läst 444 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2016-02-04 16:24



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Försöker så gott jag kan ;)
2016-02-10

  anits VIP
Det gjorde jag för länge sedan, numera slipper jag det!
2016-02-09

  Lars Hedlin
JA vore ju inte helt fel ibland :)
2016-02-08

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det skulle man allt behöva...
2016-02-06

  Eva Helene VIP
Det har jag fått göra många gånger, numera slipper jag det . . .
2016-02-05

  louisegirl
Tänk så bra om man kunde det ;)
2016-02-05

  Ingrid Trolle
Sorgliga erfarenheter
gör att jag slutat tro på
trolleri - trots namnet.
2016-02-04

  Angel of love
Ah är det det jag ska göra :)
2016-02-04

  Gisela Nordell
tack! jag har alltid förstått det fanns en djupare mening, än att gå på knäna :)
2016-02-04

    ej medlem längre
Det skulle inte vara så dumt att kunna göra det;)Anmäler mig också på en sån kurs.
Mvh annokas
2016-02-04

  överlevaren VIP
Undrar vad som behövs i knäskålarna?
2016-02-04

  soligajag_1 VIP
Jag vill oxå gå på kurs , trolla med!!
När får jag komma ??
2016-02-04

  M.Eta
Den som ändå kunde det!
2016-02-04

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Kvinnors biologiska klocka punkt är på mjuk insidan av knäet, du massera knä, gå moturs som vrider klocka på ringning och sedan se vad du ta agility.
2016-02-04

  Gunnel Eriksson VIP
Svårt att komma upp om jag gått på
knäna. Bättre att behålla upprätt ställning.
2016-02-04

    ej medlem längre
Hellre krypa framåt än gå bakåt.
2016-02-04

  Per Drysén
Behövlig kunskap i dagens stress
2016-02-04

  Maria Sundelin VIP
Eller ta på dig knäskydd

2016-02-04

  Rise Little One
En ny och trendig kurs på G?
2016-02-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Vem skulle inte vilja det?
2016-02-04

  Marita Ohlquist VIP
Anmäler mig omgående till kursen!
2016-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck