Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek.

Jag har ingenting mer att säga
nu i sena aftontimmen.
Än att jag älskar dig
hos dig är jag trygg.
Du slår an en ton
som bara fortsätter att sjunga.
Som nu när vi är tysta
talar ögonen kärlekens språk.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 704 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2016-01-26 22:39



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Så vackert och fint .
2016-10-10

  anits VIP
Så fint om kärlekens olika skepnader!
2016-02-10

  Lars Hedlin
En bra och fin text...
2016-02-03

  Anya VIP
Mjukt och fint.
2016-01-29

    Dan Myrbeck
Underbart fin!

Bokmärker.
2016-01-28

  Eva Helene VIP
Mjukt, fint och kärleksfullt!
2016-01-27

  ResenärGenomLivet VIP
Du får fram känslan så fint...mycket bra...
2016-01-27

  Marita Ohlquist VIP
I den bästa av världar!
2016-01-27

    ej medlem längre
Du skriver så makalöst vackert om kärleken.
2016-01-27

  Rise Little One
Kärlekens språk från ögonen är som balsam för själen!
2016-01-27

  stig wikman
UNDERBART.

KRAM
FRÅN
STIGW.
2016-01-27

  Gunnel Eriksson VIP
Kärlekens tystnad är vilsam och fin.
Vacker dikt.
2016-01-27

  ULJO
Fint om kärlekens olika skepnader och språk. Vackert
2016-01-26

    ej medlem längre
Kärlekens tystnad är ögonens språk, vackert..
2016-01-26

  Gisela Nordell
så fina kärleksord,
ögonen talar kärlekens språk...
2016-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP