Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Personlig läkedom

För henne är
omvänd karantän
det enda sättet
som nu återstår
att åter skaffa
sig en sund själ
i den annars så
sunda kroppen.

Hon måste skyddas
från de andra.




Fri vers av Andreas Nilsson
Läst 356 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-27 08:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Nilsson
Andreas Nilsson