Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan inte beskrivas!


Bergkvara-tid och Torsåsböcker

Är det för att man bor i Bergkvara som man struntar i att lämna tillbaka boklånen i Bergkvara i tid?
För att man bor så långt ifrån Torsås som man verkligen anstränger sig för att lämna tillbaka böckerna i tid? Det stämmer, men är lite odd.
Och för att Bergkvara inte är Torsås, som man skyller på det?




Bunden vers av Mim
Läst 206 gånger
Publicerad 2016-01-27 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim