Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ofysiska slag och distanser utan avstånd

Du andas in en ocean av avstånd med dina ord.

Linjerna i handen flyter isär med dina slag


En obegriplig tystnad

En osynlig distans

Din närvaro en damm, låt mig bryta fri.




Fri vers (Fri form) av charmooney
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-27 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

charmooney