Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En början av ett slut.

lyft slöjan från mitt ansikte
se mig
som jag är, osminkad, otvättad
märkt av mörkret
tärd av dagarna utan
nästan där, nästan vid slutet
på, början av
men inte färdig än
inte riktigt där 
ooffrad, frihet runt hörnet
fri att bli kvävd
på vägen hem
tappat bort livets mysterier
någonstans finns dem
saliga mysterier, förledande
var skulle vi, jag
om inte hem
adress okänd bland märkta
människors fotspår
aldrig ensam i upplevelser
har jag också gjort, sett, känt
så vad då
jag är också unikt vanlig
jag älskar också
med värkande bröst
saknar dig redan
vill bara en gång vara din
utan ord, omslingrade utan början
utan slut, utan luft mellan
med din lem i mig
min våta värme runt dig
osminkad, värdefull som jag
som du är, för mig
bara en gång
vara hel innan vi säger hej då
förlåt mig älskling
jag är bara jag

 




Fri vers (Fri form) av Erika H
Läst 295 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-01-27 17:53



Bookmark and Share


  Henning Hson
Tummen upp!
2016-02-16

  bumerang
"förlåt mig älskling
jag är bara jag"
Det är inte "bara", fast naturligtvis "bara" i detta sammanhang.
En värkande text som berör i djupet.
2016-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Erika H