Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"det är fint väder ute"

och man ba
alltså
att solen bränner kan aldrig någonsin
hjälpa mig
det är en


absurd

jävla

tanke


att det skulle förändra någonting


över

huvud

taget



men aa
OK




Fri vers av tennsoldatocheldvakt
Läst 371 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-01-27 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tennsoldatocheldvakt