Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hej Pussel.


Snöbyar


torsdag den 28 januari 2016
Vår Vid har mojnat,
och det snöar blöt,
det låter som en visell pippa
bland plåt partier från byggnader.
Brun böna från julafton
var en delikates
lika gott som då nu till lunch.
Våren är på frammarsch ändå,
och det gör mig super glad för!




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 190 gånger
Publicerad 2016-01-28 12:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP