Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild:Simona Sensual (n. 15 ianuarie 1983 la Bucure?ti)


Vi poeter.se sadlade Sverige!

 

Att börja med att skriva vad i landet är det värst?

Jag säger inte att historien är falsk,

Men bara säga nästan varje gång vi börjar tala om nya saker,


På dessa presenterar bara onda,

Finns inte i svensk litteratur ord för lösningar?

Den vackraste av landet!




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-28 13:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP