Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gammal kärlek rostar ej

Gammal kärlek

rostar ej

Den har fått patina




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-28 16:52



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Med patina blir allt så mycket vackrare och får en annan lyster.
2016-01-29

  Ingrid Trolle
Du har så rätt!
2016-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP