Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svårmod

Svårmod tungt som bly
släpas runt i modd och slask
fånge i det grå

Söker mening, söker hopp
lever nu på enbart dropp




Bunden vers (Tanka) av Karsten
Läst 434 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-01-28 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karsten
Karsten