Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Tiden den rullar på
och du är min ängel
som är den ljusglimt
som syns på min himmel

Jag vill inte vara
en pina

Jag vill inte vara
en plåga

Det jag vill
är att du skall vara
lycklig
och
må bra

Du är min ängel
som jag verkligen
älskar och bryr mig om

Jag respekterar dig
och
jag respekterar din vilja.

Om du vill en sak
så gör jag detta.

Du min ängel
är den ljusglimt
som finns på
min himmel




Fri vers (Fri form) av E.Eriksson
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-29 13:09



Bookmark and Share


  Karolina Cerise
vackert och lite sorligt i harmoni
2016-01-29

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt!
2016-01-29
  > Nästa text
< Föregående

E.Eriksson
E.Eriksson