Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den nya människan II

Stadens överrock dess blinda torn
minnets fönster fulltejpade med text
nu är du det du minns när allt är glömt
där vägen slutar fortsätter en till fots
under gatan ligger ödemarken
små frön av frihet sipprar ut
backens blommor lämnar hungerspelen
möjligheter lyser över fälten
mutationer blinkar överallt
släktled efter släktled går i samma skor




Bunden vers (Blankvers) av svernbygrabben
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-29 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svernbygrabben
svernbygrabben