Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

asfaltsblomma

hennes hungrande blick
stadigt befäst i gräset
asfalten hårdnar
trädet kastar sin skugga
över sköra knoppar
- outslagen utslagenhet

det är tid
mellan första och tolfte våningen
hon åker hiss i minnet
- sover vaket

förnekar de senaste åren
med en kyss
en kyss som gråter

en kyss
som intet förlåter




Fri vers av reaktionista
Läst 630 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-01-29 15:55



Bookmark and Share


  Åsa Njunjes
Starkt förmedlat träffar denna mitt i prick i känslan och jag upplever för en sekund att jag förstår precis vad du menar.
2016-02-04

    S.p.o.f
Bra ordat!
2016-01-30
  > Nästa text
< Föregående

reaktionista
reaktionista