Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats bo

I allt jag känner,
i allt jag gör
i allt jag skapar,
i allt jag hör
I luften jag andas,
i allt jag ser
i allt jag tar,
i allt jag ger
Där finns min kärlek,
i hjärtats bo
där finns mitt hopp,
där finns min tro




Bunden vers (Rim) av Marica Dahl
Läst 380 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-29 20:59



Bookmark and Share


  lillstrumpa
Fint skrivet! Flöt lätt och fint som skirat smör, smakupplevelsen förhöjdes.

Tummen upp!
2016-01-31

  lillstrumpa
Fint skrivet! Flöt lätt och fint som skirat smör, smakupplevelsen förhöjdes.

Tummen upp!
2016-01-31

  Maud Louise
Tro, hopp och kärlek på livets väg - allt bevarat i hjärtat! Väldigt fint
2016-01-30

  överlevaren VIP
Varma ord och ombonad text!
2016-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Marica Dahl