Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

föroreningar

avsaknad renhet, sanning
förlorad stolthet och rak ryggrad
- jag ser bara asfalt

intensiva upplevelser upprepas upprepas
upprepa inte
jag saknar lugnet före stormen
regnet duggar tätt i dessa områden
stjärnor faller - döda - slocknar

bleknad karaktär
jag önskar dig en trevlig resa
lagom kort och med få äventyr
trygghet kräver andetag
- kväv inte

vänd inte ryggen mot hennes docksöta ansikte
ni måste försonas för att förstå
granater och skärsår gagnar ingen
jag borde radera mina listor och samla mod
- samla kraft

jag följer dig
när tiden är inne

- - -

kasta inte av dockan i farten




Fri vers av reaktionista
Läst 482 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-30 14:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

reaktionista
reaktionista