Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Splish Splash- Blodanekdot!

Splish Splash. Har bara sett Holby City en gång denna vecka, ändå kan jag inte sluta med mina snabba blodanalyser, När jag diskar, åker kirurghandskarna på (De är gröna), och när jag ger katten mat och tomatsåsen sprutar, kommer jag automatiskt att tänka på blod som splish splashar i mitt kök, FASTÄN det är tomatjuice.




Bunden vers av Mim
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-30 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim