Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den mest annorlunda av mina dikter tror jag!


Blommor, Regnvatten och inga Visor!

Idag när det regnade ute, ville jag att regnet skulle vattna mina blommor inne!




När jag vattnade mina blommor efter många svårigheter, kom jag på att jag tyckte om att vattna mina blommor.

Hindret i hjärnan hade inte varit nödvändigt, men visheten därav!

Akta, Akta, du människa beröm dig inte av din egen vishet!
Som den blomma som inte som alla andra blommor, vill stå i solen.
Vill den stå i skuggan. (Skogen)
Har precis tittat på Avatar, och där är mycket skog.




Bunden vers av Mim
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-30 22:37



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Den var kul
2016-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Mim