Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svartvinbärsbrännvin

Gråsvart belägger sig livet över verkligheten
Hostar kedjerökande gult slem ner i våra halsar
Blodet droppar från balkongen när jag faller

”Alcohol is in my veins, tears fall as I think of you”
Spackla väggarna tills ingen ser ångestskriken i hörnet

En för mamma, en för pappa
Nästa rakblad jag sväljer är för din skull
Ser man lyckligare ut med vita tapeter?

Den hatiska misantropen i den skitiga ettan hälsar




Fri vers (Fri form) av Son of Hades
Läst 328 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-31 02:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Son of Hades