Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur ska man gå till vägar om misstänker barn försäljning, bland hushåll framstår ej. Så bara ett anhörig krig kan lösa problemet förmodar jag.


Europol i Sverige.

(Att göra samhället en tjänst innebära att ibland man måste mörda, det  är förbi sådana naiva tider när enligt Dickens romaner man gjorde  förövaren bara inofesiv)  

 

10 000 flyktingbarn har försvunnit i EU/Europol.

 

1000 flyktigar barn har försvunnit från Europol visor i Sverige.

5000 i Italien.

"Dessa barn är i samhället, om de finns missbrukas det är klart att i det dolda auktionerats bort på prov i samhället, som sexslaver.

De har inte klämds bort och hölls i mitten av skogen, även om jag misstänker att vissa kan vara, de är i samhället - de är synliga. Som en befolkning måste vi vara uppmärksamma på detta. "

"Infrastruktur brott" stjälkar flykting och minderåriga är bland målen för sin privilegierade.

Brain Donald berättar att i Tyskland och Ungern, var den organiserade brottsligheten ägnar sig åt exploatering av migranter;




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-31 11:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP