Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TIDEN SÅ SNABBT DEN ILAR



Tiden
så snabbt den ilar
på vår levnads stig

dagar blir till månad
månader till år


Tanken
mycket vad vi tänkt
att säga någon
det blir aldrig sagt

gåvan som vi tänkt
blir inte given


Morgondagen
lurar oss att tro
att den ständigt finns

dock för varje dag
minskar den tiden som är kvar












Fri vers av Palett
Läst 798 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2016-01-31 16:03



Bookmark and Share


  mike irow
poetisk visdom..
2016-05-09

  Ninananonia VIP
Ja.. fint skriver om tiden...
2016-04-17

  ResenärGenomLivet VIP
En känsla som man känner igen...bra beskrivet...
2016-02-06

  Bo Himmelsbåge
Jaa... Livet är en vandring...
en lång dags färd mot natt...
Det är först när det mörknar
vi rätt värderar denna skatt...

Fin dikt om att ta vara på den tid vi har...!
2016-02-02

  aol
Bra skaldat så lång en dag kan vara men så fort ett år kan gå
2016-02-02

  Ljusletaren
Här har du fått till orden så att jag och andra verkligen tänker till. Bravo! Låt oss göra de saker vi tänkte NU och inte sen
/ kram
2016-02-01

  Heikki Hellman
Du har fattat något fint. De flesta av oss kommer aldrig medveten om livets begränsning. Det är synd. Kännedom lugnar
2016-02-01

  Eva Helene VIP
Kloka ord, fint!
2016-01-31

  Marita Ohlquist VIP
Tänkvärda ord att börja dagen med.
Varför vänta om man kan säga/göra det under den dagen som är.

2016-01-31

    ej medlem längre
denna var mycket bra!
2016-01-31

  Kattfot
Tänkvärd text ! Dagarna rinner som sand mellan fingrarna. Tiden går ej att stoppa men vi kan börja med att säga det som finns i vårt hjärta. Att glädja andra ger en stor glädje och tillfredsställelse tillbaka.
2016-01-31

  lodjuret/seglare VIP
"Gåvan som vi tänkt blir inte given"
Det är så allmänt hållet och ändå är det precis på pricken just så. Hela texten.
2016-01-31

  överlevaren VIP
Klokt och tankeväckande!
2016-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Palett
Palett