Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad var då

det är en ensam väg att gå
det känns så tomt

men jag minns
att det inte alltid har varit såhär

jag minns inte när
det var så längesen nu
knappt att jag minns
jag vet bara att det var innan nu
innan idag
och innan igår

jag kan inte minnas
vad som var annorlunda
bara att det inte var så

tomt



ensamt

det är ett avlägset minne
men det minnet plågar mig




Fri vers av svartpost
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-31 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svartpost
svartpost