Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom upphovsmakaren




Skuggorna på Nybrogatan.
Träden bakom handelsbanken
Han, den ilskne mannen
med sin hund som springer lös,
Det lilla barnet med en vante.
Tidningsbudet kl. 05.
Porten med den isiga hinnan
över glaset. Och där i skarven
mellan dej och mej rasar hatet
i de sociala medierna
som en farsot som en pestsmitta
som vridit nacken av intellektet
och sandat icke-is med sommargrus
över små tussilagos
Morronkaffet smakar detsamma
jag tror jag fabulerar
haha snart ska det visa sej
att Gud finns




Prosa av Lars Gullberg
Läst 319 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-01-31 18:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Wham bam! Sitter som fastspikad i köksbordet.
2016-02-01

  KYREUS of Sweden
DIN BÄSTA DIKT EVER,

alas!

som jag ser saken.
2016-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg