Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ärret är kvar





Såg ett vänligt leende
hörde vackra ord

vände mig om
fick en kniv i ryggen

såret har läkt
men ärret är kvar




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 500 gånger och applåderad av 37 personer
Publicerad 2016-02-01 10:31



Bookmark and Share


  Margit Grell
Starkt om svek
2016-02-08

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, ärren finns alltid kvar...sorgligt men sant...
2016-02-06

  Niliboy
Ja, man får skydda sig mot alla svekfulla!
2016-02-06

  Micael Axelsson
Ett svek sitter länge kvar! Förtroende tar år att bygga, blott en sekund behövs för att rasera allt.

Läser in; Finns många som utnyttjar dem med hjärtat blottat.
2016-02-05

  Lars Hedlin
Oerhört starkt..kram
2016-02-03

  Teresia Ridell
Starkt berörande.
2016-02-02

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Ja det är så ibland...tyvärr! Fint förmedlat!
2016-02-02

  Eva Helene VIP
Ja, så är det tyvärr. Bra beskrivet!
2016-02-02

    ej medlem längre
Sorgligt många som går bakom ens rygg.
2016-02-02

  genni VIP
Tyvärr är det nog alldeles för många som känner igen sig i dessa rader. kram
2016-02-02

  Respons VIP
En viktig erfarenhet!
2016-02-02

  Maria Sundelin VIP
Det där vet jag precis hur det känns
Kramar
2016-02-01

    Dan Myrbeck
Tänkvärt..
2016-02-01

    ej medlem längre
En text ur verkligheten ...
2016-02-01

  M.Eta
Falska människor är det värsta som finns. Kan göra en riktig illa! Bra skaldat!
2016-02-01

  Maud Louise
Vissa ärr finns kvar för alltid! Falskhet och svek hör till dessa ärr...
2016-02-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Och detta är bara så urdjävligt gjort, utan tanke. Eller ännu värre uttänkt i förväg.
2016-02-01

  Anya VIP
Jaa du vi är nog många som stött på svek av alla sorter. Bra bildlig text.
2016-02-01

  walborg
Många gånger svårt att bedöma människor man inte känner och även ibland människor man tror sig känna ...
2016-02-01

  Stefan Albrektsson
Ryggknivarna kommer oftast så oväntat, och från oväntad hand - man är aldrig beredd... ärren sitter verkligen kvar.
2016-02-01

  Marianne Räf
Vilket Trauma ! Säkert smärtsamt,
även om det var bildligt talat !
2016-02-01

  Öknens Ros VIP
Det finns människor till allt här i livet, tyvärr också sådana du beskriver här. Har själv upplevt detta.
2016-02-01

    ej medlem längre
Levande smärtsamma minnen.
2016-02-01

  DominiQueen
Usch, vi får vara tacksamma för de som lämnar fina minnen, tänk om smekningar och välgärningar också lämnade avtryck, vad vackra vi skulle vara då.. Men vi är vackra ändå med och utan ärr.
LoveBlessings
DominiQue
2016-02-01

  överlevaren VIP
Smärtsamt minne!
2016-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP