Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

magiska händer

Lyft mig, förför

mig

Smek bort de tvivel
jag tillåter stanna kvar
envetet i skuggan

Håll om mig, nära
tätt intill
Låt allt annat, just nu
vara i intet.

Låt min hud, andas

din




Fri vers av ia VIP
Läst 413 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-02-01 15:43



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
underbar
2016-02-23

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text!
2016-02-01

  prinscess VIP
Enastående vackert
2016-02-01

  Alysse VIP
Varmt kärleksfullt och vackert
2016-02-01
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP