Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är som när människor vägras diagnoser


Nu rasar världen. Det är som när människor vägras diagnoser, inte får vara med i bokstavståget på Tellus, trots att de dansar i potatismos, balanserar på pulvret de aldrig blandade och senare flyger de ändå i universum.

Alla kränker varandras mer eller mindre tokiga teorier om hur det ska vara att leva bland akrobater och global godhet tycks vara en utopisk hybris utan motstycke. Amen det är jobbigt med identiteter. Amen vem är värre än värst?

Imorgon lagar vi soppa utan att springa på vattnet. Istället bevisar vi att det är illa att glömma bort Facebook. Det var så jag fick psykologen att börja prata med brödet hon bakade, samtidigt som hon satt under köksbordet och slog katten.

__________




Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 457 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-02-01 19:20



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Världen är upp och ner. Det sätter du fingret på. Måste man hela tiden visa upp sig? Vara någon annan är man egentligen är? Jag vägrar visa mackan på Facebook.
2016-02-02

  Marianne Räf
Kul skrivet om allvarliga saker. Ja, man
måste väl få dra på munnen å se nånn
komik i 'det Svåra'? Annars blev man,
väl, totalt knäckt, som det ser ut !
2016-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP