Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GUDS PROFETER

GUD ÄR DEN GRÅTANDE

GUDEN! som gråter

över Sina förlorade

barn: saknas den

gråten, är det,

budskapet, inte från

Bibelns Gud!


JESUS grät över

Jerusalem och

Jeremia kallas "Den

gråtande profeten".


Och vilken förälder

gråter inte över

sina barn, som

gått vilse.


Och kallar dem

tillbaka, till den

rätta vägen: den som

leder hem!


JESUS lämnar 99 för

att söka efter det

förlorade, det

100:ade.


Det är Guds

sinne!


Allt annat är Ulven, Vargen!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-02 11:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld