Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
egentligen en sjusovardagstext


Haiku 2.2.2016

 

 

gryningen gett sitt,

hämtat ljus över dagen.

 

dags att stiga upp

 

 

 

2016-02-02  15:51




Bunden vers (Haiku) av Minkki VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-02-02 14:54



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Verkligen fin haiku med twist - har gryningen hämtat ljus till världen är ju det minsta vi kan göra att stiga upp ; )
2016-02-03

  Bossepoet från Österbotten
Hoppets haiku
väcker längtan
2016-02-02

  Gisela Nordell
vacker hoppfull haiku!
2016-02-02

  Ljusletaren
Klockrent bra ordat/kram
2016-02-02

  in effigie VIP
Ljus och gryning är livets första andetag..Vackert måleri!
2016-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP