Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Buss 16, måndag

Långsam blick
Känner ingen här
Går av bussen
Försöker navigera
Sorgligt utbytbart
Ständigt bakom maskerna

Alla liknar vi någon




Fri vers av Cathrin M
Läst 551 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-02-02 16:06



Bookmark and Share


  Anya VIP
Tycker mycket om tätheten i din text. Jaa vi är ständigt bakom maskerna. känner igen tanken.
2016-02-04

  Ananas
Fint skrivet!
2016-02-02

    ej medlem längre
Känner av utsattheten i stadens plåga - anonymitet, främlingsskap, flyktighet. Väl skrivet!
2016-02-02

    ej medlem längre
Stelt och opersonligt...
2016-02-02

  Marita Ohlquist VIP
Bra text som väcker tankar och känslor!
2016-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Cathrin M
Cathrin M