Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag känner ingen ensamhet under månen,




















jag känner ingen ensamhet
under månen,

skall skina
hjärtats ljus,

jag skall nå dig
i ditt timmglas av sand

ögonbliken är så få
du sträcker dig ut

vad skall du nå
vem har längtat

för dig så
jag har sätt dig leva

ta tillvara det
där en örn flyger

ett budskap över mig
där jag såg solen i din hand

ett kärlekens band
och månen i ditt rum

ett planitiarum
lägg din tår

i en fåra av mörk
jord

jag ser dig resa dig
och ta din styrka

jag skall våga
jag skall bli stark

jag känner livet
här

rusa igenom mig





Fri vers av Jonas Hagén
Läst 200 gånger
Publicerad 2016-02-02 16:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hagén
Jonas Hagén