Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom fram

Du som läser mina texter men icke medlem. Kom fram




Fri vers (Spoken word/Slam) av schh...
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-02 17:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

schh...
schh...

Senast publicerade
Idag så
Kom fram
Inse
* Se alla