Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fingerspelet i grönskan

Ditt fingerspel skapar en ljuv melodi

skapar ett flöde

Likt daggen som samlats i daggkåpan

en våt pärla som växer

Du släcker din törst

men skapar en eld





som bara Du kan kväva






Övriga genrer av lillstrumpa
Läst 520 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-02-02 21:09



Bookmark and Share


  Maggan
Sensuellt
2016-02-25

  Lars E Jönsson
Tolkar som en längtan att få älska
2016-02-07

    Marica Dahl
En extremt vacker, härlig och finstämd dikt. Riktig poesi! Helt underbart!
2016-02-06

    Bo Malte
härligt...
2016-02-03

    ej medlem längre
som kvävgas med sprutspets
runt (M)ungipan -och Blå

M/E+



2016-02-02

    Sefarge VIP
En grönskande
Diktört. Som slår
Rot och frodas
Inuti huvudet!
Topp!
:)



2016-02-02
  > Nästa text
< Föregående

lillstrumpa
lillstrumpa