Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ångest över tiden och ledan


Omläggningsbanor

rastlös eller bara full av tid
varje sekund som en klåda
fylla varje stund med någon slags mening

stress över oförmågan att vara här och nu
och om företagsamhet råder
är den enbart bara målinriktad
(men når aldrig fram för
meningslösheten breder ut sig)

minns njutbarheten i varje sekund
vad som helst
var som helst

måste invänta omläggningsbanor i hjärnan
som om jag haft en stroke
tror bara inte jag bygger rätt
eller är det alltför stora djup att överbrygga




Fri vers (Fri form) av Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Läst 322 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-02-03 07:45



Bookmark and Share


  Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Huvudet på spiken!
2016-02-07

  Jenny E.
Känner igen det som utmattning
2016-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Vill oxå kalla mig Miss Lyckad