Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En destruktiv relation

Ingen vet så mycket som du.
Du är min bästa vän.
Du är min värsta ovän.




Fri vers av Rummet
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-02-03 09:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt som attan!
2016-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Rummet