Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min egen själ



det är inte vem jag är
det är inte vad jag gör
det är inte hur jag mår
tänker, säger, fantiserar, tror

det är inte det

den ÄR inte det

min själ är er tid

jag behöver den inte

jag är ett rum




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-03 10:42



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Jag tycker den här texten var fantastisk. Ibland får jag den känslan av att man ger sin själ, sin tid åt andra. Snyggt!
2016-02-08

  Gunnar Hilén VIP
jag ger bort min själ = min tid, till er...JAG behöver den inte
2016-02-03

  H.C.B
Du vet inte vem du är och du behöver inte min tid. Jaha, då avslutar jag väl min kommentar nu.
2016-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP