Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självrespekt & Egenvärde


Mycket och många bör man gå emot
Men aldrig sig själv




Fri vers av maria kide
Läst 354 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-02-03 13:09



Bookmark and Share


  Anya VIP
Men så bra!!! Denna tar jag sannerligen till mig. Tänk vad ofta man är sin egen fiende.
2016-02-13

    ej medlem längre
absolut icke,bra MariaK!
2016-02-03

    ej medlem längre
Världens viktigaste ord!!!!
2016-02-03
  > Nästa text
< Föregående

maria kide
maria kide