Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verklighetens under

Havets solglitter.
Svalors flykt på blå himmel.
Blomstrande ängar.
Allting får betydelse
först i betraktarens öga.




Bunden vers (Tanka) av Andreas Nilsson
Läst 383 gånger
Publicerad 2016-02-03 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Nilsson
Andreas Nilsson