Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Löv Löv Löv


Samma Sak

Det tycks mig som om blad, (det går inte att tala om lövverk, den här tiden på året) föreställer något annat än blad där de flyger (blad och löv, samma sida av ett löv eller blad, är blad och löv samma sak? Formen som skiljer dem åt? Eller skicket?)
(Parenteser kanske onödiga) Det tycks mig som om bladet där det flyger, formar sig som en fågel. Det händer flera gånger, och inte bara det bladet eller det lövet. Jag har inte kunnat utröna om det är samma sak.
Det händer flera gånger med flera olika blad, eller löv, det hade kunnat vara ett förtorkat lövverk, ett löv från en årstid till en annan, fast utan grenen som håller ihop dem. Och från Geografiskt begivna platser, platser som inte kommer ifrån samma träd, om det är samma typ av Löv(Jag använder ordet löv, om ett förtorkat blad, tror att jag nu benat ut det!), kanske det kommer ifrån samma träd, det är vad vinden kan orsaka!




Bunden vers av Mim
Läst 173 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-02-03 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim